Facebookki mukavasti hieroo naamahan päivityksiä, joitten teosta on aina tasan jotaki X vuotta ja vähä aikaa sitte näistä muistoista tuli vastaan semmonen ku kolome vuotta sitte muutaman kaverin kans valamistauruttiin viettähän lokakuun ratoksi niin sanottua Minimalismipeliä. Eli ideana on valitun kuukauren ajan hävittää kodista roinaa silleen, että 1. päivänä poistat yhyren, 2. päivänä kaks ja samaa rataa niin että kuukauren viimisenä päivänä lähtee 31 tavaraa kerralla! Tai no monesko päivä se kuukauren viiminen ny sitte onki. Mä aattelin teherä tän jutun taas ja tälläki kertaa lokakuus, ja kun tosta äkkipäätä lasken ni tällä konstilla pitääs hävitä 496 esinettä kotoota ens kuun kulues. 

No, emmä kaikkee meinaa roskihin työntää, vaan aattelin et jos joku saattas kelevata lahajotettavaksi taikka myytäväksi kirpparilla ni ne pitää laittaa syrjään eteenpäin diilausta varte. Ja ettei sitte vaan jäisi jotaki kirpparilootia tukkihin nurkkia ni tarkotus olis kans varata rakkaalta ystävältäni Wanhalta Nestorilta taas kirppariloosi ehkä jopa ens kuun aikana! 

Hitto et sormet syyhyää jo. Ku kuljen pitkin kämppää ni koko aika mietin, että pitääskö tuo ja tuo esine heittää helevettiin vai ei. Hämärästi muistan kolomen vuoden takaa että se liki viissataa esinettä oli yllättävän vaikia saada kasahan loppujen lopuuksi. Ja mä toteutin ajatusta silleen luovasti, että toisina päivinä poistin enemmän ja toisina vähemmän, tähäräten siihen että kuun lopus se 496 poistoo tulis täytehen. Niin että varmaan samalla tyylillä yritän maalihin ja pitkästytän Facebookkikaverit raportoimalla lähes päivittäin että mitähän paskaa mä taas oon kaappien kätkööstä löynny ja heittäny vittuun. No, sinänsä ei siis mitää uutta, että mä suollan turhanpäiväästä shittiä Facefeediin eikä ketää kiinnosta. 

Mut jos joku FB-kamu haluaa kans osallistua, ni tervetuloa, pistetään vaikka Faces oma "tapahtuma" pystyyn!

Mun täyty ottaa jo hiukka varaslähtöö ku tän kuun viimisenä lauvantaina poikain koululla piretään eräänlaiset syysmarkkinat. On arpajaisia, myyjäisiä, urheilutarvikekirpparia ja mitähän viä. Mä jo löysin muutaman jutun mikkä soveltu arpajaispalakinnooksi ja takuulla erinäisiä pieneksi käyneitä luistimia jne löytyy urheiluvälinekirppikselle lahajotettavaksi. Mä jotenki mielelläni osallistun nuon että annan pois jotaki valamista, enkä rupia leipohon yhtikäs mitää. Ehkä mun leivontataironnäytteet on sen verta harvinaasta herkkua (?) nykyään että mieluummin ne sitte jakaa oman pesueen kesken eikä kaupittele pitkin kyliä. 

Suurimpana haasteena täs on se että tiän jo pariki juttua, jokka on kuntonsa puolesta niin heikos hapes että sen takia ne joutaa roskikseen, mutta sitte taas ilimankaa ei oikeen pärjää, ni voiko sellasta laskia poistoksi jos kuitenki sen korvaa samantien uurella ehejällä? Ni ja sitte jos mä kerkiän lokakuun aikana alottaa myyntijakson kirpparilla ni mähän kannan sieltä uutta krääsää kotio tämän tästä samalla reisulla ku käyn viemäs omia rojujani myyntihin :D Et jos tavotteena on oikeesti karsia viitisensataa rompetta pois ni ehkä on lisättävä vaikeusastetta sen verta että jokaasta kuukauren aikana hankittua uutta esinettä kohti on kans hävitettävä saman verta, ku kuitenki se olis se pointti että saa jotaki tarpeetonta pois taikka kiertohon, eikä suinkaa se että vanhemmat turhakkeet korvautuu vähä uuremmilla, mutta ihan yhtä turhilla jutuilla. 

Sinänsä tietty hienoo että eileen justiinsa hain postista yhyren vaatetilauksen, sitte työkaverin kautta on vetämäs tilaus Dermoshoppiin, ja viikon sisään oon käyny öö vissiin kolomesti kirppareilla ja joka kerta on tarttunu mukahan jotaki, ja työpaikan myymälästä tuli hajettua tänään joku naamarasva vaikka niitä löytyy ennestäänki jo usiampi purkki..! Että ihan ei viä nää tän kuun kerrytykset oo kuittaantunu sillä että annoon viis tuotetta arpapalakinnoksi ja ehkä toiset viis saan riivittyä niitä tarpeettomia sporttikamoja :D 

No, tältä pikku raivausprokkikselta orotan sellasta ihanan vapautunutta fiilistä mikä tulee ku SAA heittää jotain tarpeetonta roskikseen taikka etiäppäin jollekki joka tarttee, tai vaikka jos joku kempparituote mikä nyt ei ollu ihan se lemppari, viimeinki loppuu ja saa siirtyä käyttään jotaki parempaa tuotetta! Tää saattaa olla ensimmäänen (ja viiminen) kerta ku sanon: Olispa kohta lokakuu!