Oon tainnu aiemmin jo muutamaanki otteeseen porata kuinka vaatteiren ostaminen voi välillä olla vaikiaa! Ensinnä ku kroppa ei sovi mihkää nykymaailman rettumuottihin ni melekein ainuaksi vaihtoeheroksi jää se, että menee tavallisen kaupan taloustavaraosastolle ja nappaa mukaansa pötkön mustia jätesäkkiä. Onneks musta sattuu olehen mun lempiväri vaatteis.

Eileen käytiin Ramin kans koeajamas Turun kylykehen ilimaantunu uus kauppakeskus Skanssi. Kierrin silimät kiiluen läpi kaikki rättiputiikit tavotteena löytää joku kesämekko, kesätakki sekä maharollisesti mustat housut. No, lopputulos kaupois haahuilun jäläkeen oli se, että poistuin kotio mukanani sukkahousut, purkki kalanruokaa ja akvaariokasvilannotepullo sekä kirja, minkä nimi oli Pehmeä Jänis. Heräs kysymys, että mihkä ne kaikki vaatteet jäi, mitä olin menos ostahan???

Niin, sinne kauppoihinhan ne jäi kaikki, TAAS. On se ny saatanan kummaa ettei mitää löytyny. Välihin löytääs vaatteita ihan yli tarpeen ja sitte ku oikeen jotaki tarttis, ni ei kirveelläkää! Yleensä epäonnistuneen ostosreissun päälle tulee armoton vitutus tätä omaa ulukomuotoo kohti ja kiroon, että jos olisin eres vähä enempi ihimisen mallinen ni vois joskus löytääkki jotaki kivaa, mut eilisestä jäi kyllä sellanen tunne, että vaikka olisin missin mitois ni ei se olisi muuttanu sitä asiaa, ettei kaupois tuntunu olevan mitää, mitä olis teheny mieli eres sovittaa. Perkele ku pitää olla kaikenmailman typeriä muotivirtauksia joita mä en ikänä oo tavannu myötäällä, ni eihän siinä mitää tietenkää löyrä jos kaikis kaupoos on tarjolla vain rumia vaatteita. Niinku tän hetken kuuminta shittiä on jokku helevetin HAAREMIHOUSUT, eli semmoset että lahkeet on alahalta ihan piukeet mutta haaroväli roikkuuki yllättäen polovis ja yläosa on muutenki yhtä lerppaa. En tiä misähän pöllyis ne tyypit mahtaa olla mikkä päättää, mikä on mukamas hienoo?

Voishan sitä tietty sanoo, että enhän mä aiva vaatteetta palannu ostosreissulta, ku ne sukkahousut sentäs ostin. Mut mun laskuopilla vaatteiksi lasketaan semmoset perushommelit ku housut, paidat, takit, hameet, mekot ja niin erelleen. Alusvaatteet on ihan asia erikseen, ja sitte on viä muut lisäreleet, kuten just sukkikset ja sukat, vyöt, huivit, hanskat, lakit ja sen semmoset tilipehöörit. Lisäreleitten ja vaatteitten ero on just se, että lisäreleitä yleensä löytää tuosta noin vaan, ei tartte muutaku hakia kassan kautta omansa pois. Mut oikeiren vaatteiren osto on ainaki mulle semmonen työsarka, että vaaritaan lukemattomia matkoja kauppaan, että ensinnä löytää jotaki mitä sovittaa, ja niitä sovituskertoja vasta vaaritaanki että löytyy jotaki ostettavaksi asti!

Plääh. Onneks tän päivän perästä on taas perjantai ja Ramin kans lähäretään taas mökille Houtskäriin. Siä ei ainakaa tartte välittää paskaakaa mitä ikivanahoja matonkuteita on päällä, ja niitähän mulla on kaappi pullollansa :D